tirsdag den 17. februar 2009

Opstart af kursus

Vi starter nyt hold elever i april/maj.
I første omgang afholder vi demodag i april, hvor interesserede kan blive introduceret til sporten, prøve at håndtere skærmen og prøve nedflyvninger fra skolebakken Herstedhøje i Albertslund.
Da vi er afhængige af vind og vejr, så ring til chefinstruktør Preben Bjørkman på 23 98 00 88 eller skriv til flyverpreben@privat.dk for at høre nærmere. Det er vigtigt at du tilmelder dig demodagen, da kursus er begrænset til ca. 10 deltagere.

Efter demodagen starter kurset.
Prisen er kr. 4.000 og inkluderer lån af udstyr under kursus, forsikring, teori- og praktisk undervisning og medlemsgebyr til Cumulus Paragliding Club.
Demodag koster kr. 400 og beløbet fratrækkes i kursusgebyret, hvis du fortsætter på kursus.
Vi bruger meget tid på skolebakken - ca 4-5 dage, hvor du skal lære at håndtere skærmen, starte, svæve og lande. Når du har haft 80-100 nedflyvninger på skolebakken kommer du ud til skrænterne, hvor du igen starter med nedflyvninger.
Når du mestrer starter og landinger får du OK til at blive i luften, hvor du kan flyve med fuglene hen over skrænterne langs de danske kyster.
Afhængigt af din udvikling og dit aktivitetsniveau er du klar til at komme med i bjergene efter et halvt til et helt års flyvning. Vi arrangerer jævnligt ture til Alperne, Spanien, Norge og også gerne mere eksotiske steder. Her begynder det virkelig at lugte af fugl.
Skal du med, så ring til chefinstruktør Preben Bjørkman på 23 98 00 88 eller skriv til flyverpreben@privat.dk for at aftale nærmere.

Ingen kommentarer: